Sturen op (financiële) Getallen & data

Analyses & rapportages

Analyses & rapportages welke effectief zijn!

Concrete en praktische oplossingen voor jouw data

Inzicht in jouw resultaten

Data verteld ons een hoop. Zoals hoeveel mensen je website vinden, maar ook hoeveel producten/diensten je hebt verkocht. Overal zit en gebruik je data. Oftewel, overal zijn kansen! Data is namelijk enorm belangrijk als je snel wil groeien met jouw organisatie.

Maar, wat als je de data niet fatsoenlijk kan verwerken, je weet niet wat je ermee moet doen, of je bent juist benieuwd naar kansen met data? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden handvatten om rapportages te maken, of je geeft het compleet uit handen! Wij kunnen werken met alle data, zelfs data afkomstig uit je online marketing. Van SEO tot SEA analyses tot complete rapportages van jouw verkoopkanalen. 

Geef je (ad hoc) analyses & rapportages uit handen en bespaar een hoop tijd. Neem contact op & kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen! Wij gebruiken jouw data alleen in jouw omgeving. Wij zijn volledig transparant richting jou. Wij verwachten dan ook dat we overal bij kunnen zodat we jou optimaal kunnen helpen en voorzien van informatie. Wij gebruiken jouw data niet op onze eigen omgeving, behalve als jij dat goed vind! 

Laat een bericht achter en wij nemen contact op!

10 + 2 =

Wij zijn er voor jou

Waar zijn we nog meer goed in?

Professionele website laten maken

Een professionele website duur? Wil je hem zelf maken? Of heb je er geen tijd voor? Juist ja, website laten maken op maat!

VMVH advies

Samen met ons je organisatie kickstarten? Wij zijn er voor jou op het gebied van marketing, sales en strategie. Neem vrijblijvend contact op met ons als je wil weten wat we voor jou kunnen betekenen! 

(Online) Marketing & Sales

Heb je moeite met een bepaald product te vermarkten? Of heb je een concreet salesplan nodig? Zoek niet verder!

Neem contact op

Tollenburglaan 8, 4033DH Lienden

+06 57 83 31 36 / +06 55 20 21 78

Hallo@helpmijnbedrijf.nl