hulp online Marketing & sales

Bereik je klant & vermarkt je producten

(online) Marketing & sales

Hulp nodig bij je marketing & sales?

(online )Marketing, sales & communicatie

Jouw doelgroep effectief bereiken!

Meer omzet genereren kan door slimme marketing en communicatie. Wij helpen je graag bij het bereiken van jouw doelgroep. Met de juiste salestools, maar ook met praktisch hulp in je communicatie of marketing. Wij helpen met jouw marketingplan, zetten de strategie uit, maken voor jouw de mooiste presentaties, schrijven pakkende teksten (zelf of met een specialistische tekstschrijver uit ons netwerk) en maken flyers, folders en andere communicatiemiddelen. Maar ook voor online marketing zijn wij het juiste adres. Wij maken jouw website vindbaar door goede SEO teksten en kunnen ook adverteren in Google midden in jouw doelgroep!

Wil jij je online marketing uitbesteden? Wij denken graag met je mee. Van tevoren maken wij een inschatting van de activiteiten. Gaat het om een eennmalige tekst voor een website? Of is er behoefte aan een bredere hulp binnen marketing en communicatie? Ook voor het wekelijks verzorgen van jouw social media berichten op LinkedIn en/of Facebook/Instagram ben je bij ons aan het juiste adres. Met een creatieve inslag is het mogelijk jouw doelgroep effectief te bereiken.

Laat een bericht achter en wij nemen contact op!

3 + 14 =

Wij zijn er voor jou

Waar zijn we nog meer goed in?

Onderzoek, besparingen & rapportages

Haal het maximale uit je organisatie of kom erachter wat je sterke punten zijn. Wij zorgen voor een onafhankelijke blik.

VMVH advies

Samen met ons je organisatie kickstarten? Wij zijn er voor jou op het gebied van marketing, sales en strategie. Neem vrijblijvend contact op met ons als je meer wil weten. 

Professionele website laten maken

Een professionele website duur? Wil je hem zelf maken? Of heb je er geen tijd voor? Juist ja, website laten maken op maat!

Neem contact op

Tollenburglaan 8, 4033DH Lienden

+06 57 83 31 36 / +06 55 20 21 78

Hallo@helpmijnbedrijf.nl